Nieuwstate heeft vanaf 1998 prachtige projecten mogen realiseren waar we erg trots op zijn! Vele monumenten werden duurzaam gerestaureerd, talloze woningen en casco’s van panden gerenoveerd en een aanzienlijke hoeveelheid nieuwbouwwoningen opgeleverd. Maar ook werden er scholen, winkels, bedrijfsruimten, kantoren en hostels gerealiseerd.

Vele hoogtepunten werden bereikt, zoals prijzen voor de meest voortvarend gerealiseerde projecten van Amsterdam tijdens de Zuiderkerkprijzen.

Zo ontvingen wij de Nico Niemeyerprijs voor het project de Houtman en de Geurt Brinkgrevebokaal voor het project Timorplein. Voor het project Villa Mokum ontvingen we de Amsterdamse Nieuwbouwprijs.

Na jarenlang als onafhankelijk bureau professioneel het bouw- en vastgoedmanagement te verrichten voor vele aansprekende opdrachtgevers, zijn wij vanaf 2015 uitsluitend actief met ontwikkelingen die klaargemaakt worden voor de eigen portefeuille.

Wij halen veel voldoening uit het duurzaam renoveren en restaureren van (monumentaal) vastgoed en zijn daarnaast ook actief in het maatschappelijk vastgoed.

Daarbij is kwaliteit de grondslag voor onze werkzaamheden. Immers, kwaliteit heeft uitstraling en wordt altijd zichtbaar. De presentatie kan nog zo goed zijn, echter de projecten zijn het bewijs dat door ons pareltjes worden gerealiseerd!

 

Keizersgracht te Amsterdam

Pakhuis Saigon te Wormer