Nieuwstate is een ervaren, dynamische organisatie die actief is in het bouw,- en vastgoedmanagement.
Wij gaan altijd voor kwaliteit en een optimaal duurzaam product.

“Kwaliteit heeft uitstraling en wordt altijd zichtbaar”

Monumenten gerenoveerd

Woningen gerenoveerd

Nieuwbouw woningen

M2 bedrijfsruimte gerealiseerd

Waterlandplein

Nieuwstate heeft vanaf 1998 prachtige projecten mogen realiseren waar we erg trots op zijn! Zo hebben we circa 1.650 nieuwbouwwoningen opgeleverd, 40 monumenten aangepakt, 1.000 woningen gerenoveerd, 2 scholen gebouwd, 310 panden casco gerenoveerd, 35.000 m² winkels nieuw gebouwd of gerenoveerd, 85.000 m² bedrijfsruimten nieuw gebouwd of gerenoveerd en 5 hostels gerealiseerd.

Daarnaast hebben we de Nico Nijmeijerpluim mogen ontvangen in 2005 voor het meest voortvarend gerealiseerde project in Amsterdam, de Geurt Brinkgreve Bokaal in 2007 voor het beste initiatief op het gebied van herontwikkeling of renovatie in de bestaande gebouwvoorraad in Amsterdam. En in 2016 de Amsterdamse Nieuwbouwprijs voor de realisatie van Villa Mokum met haar 627 appartementen.

Als onafhankelijk bureau sturen we, voor aansprekende opdrachtgevers en voor eigen portefeuille, bouwprocessen aan en omvatten onze diensten alle activiteiten die u van gerenommeerd bureau mag verwachten. Dit houdt in dat wij vanaf de initiatieffase en het ontwerp tot en met de begeleiding van de uitvoering en de uiteindelijke oplevering het complete projectmanagement voor het bouwtraject verzorgen.

Ons bureau heeft een helikopterfunctie en houdt overzicht tijdens de intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, architect, aannemer en adviseurs. Wij leggen dan ook steeds de nadruk op aspecten als kostenbeheersing, het bereiken van een optimaal evenwicht tussen investeringen en bedrijfskosten en het vastleggen van gemaakte afspraken tussen betrokken partijen. Onze werkzaamheden worden op basis van taakstellende uitgangspunten in termen van tijd, kwaliteit, kosten en organisatie gerealiseerd.

Voor een project wordt een vast contactpersoon (projectmanager) aangesteld die verantwoordelijk is voor het gehele traject en welke de uitvoering afstemt op uw wensen. Dit geeft als voordeel dat de communicatielijnen kort zijn en geeft u tevens de zekerheid dat uw belangen optimaal vertegenwoordigd worden. Uw wensen staan voor ons centraal, zonder voorbij te gaan aan het kostenaspect en de behoeften van belanghebbenden.

Daarbij is kwaliteit de grondslag voor onze werkzaamheden. Immers, kwaliteit heeft uitstraling en wordt altijd zichtbaar. De presentatie kan nog zo goed zijn, echter de projecten zijn het bewijs dat door ons kwaliteit geleverd wordt. Op onze website vindt u een greep uit onze gerealiseerde projecten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze kwaliteit zichtbaar is, en dat u, na bezichtiging van een project, die uitspraak zult bevestigen!

Cultureel Educatief Centrum Amsterdam
Een greep uit onze projecten: